Twitter Facebook RSS Schrijf je nu
in voor de
wekelijkse
vacature
nieuwsbrief

Bedrijfsgegevens Fabricom Offshore Services B.V.

Fabricom Offshore Services B.V.

Vacatures

Vacatures Fabricom Offshore Services B.V. (2)

Bedrijfsprofiel

Met de helikopter naar je werk?

Bij fabricom offshore Services zoeken we technische offshore-tijgers! Fabricom is al 30 jaar marktleider in de offshore dienstverlening en maakt deel uit van de cofely fabricom oil, gas & Power groep, een bedrijfsonderdeel van gdf Suez, één van de grootste energieleveranciers van de wereld.

Fabricom Offshore Services B.V. vormt samen met Fabricom B.V. te Moerdijk de Nederlandse vertegenwoordiging in de Cofely Fabricom Oil, Gas & Power Group; een van A tot Z service organisatie voor de up-, mid- en downstream olie & gas industrie en duurzame alternatieve energiemarkt die de gehele Noordzee omsluit. Fabricom Offshore Services is een toonaangevend offshore constructie, modificatie, onderhoud en service bedrijf. Wij leveren multidisciplinaire kennis en oplossingen voor klanten in het upstream segment van de markten voor olie, gas en duurzame alternatieve energie. Het is onze passie om onze klanten baanbrekende en duurzame oplossingen te bieden op de bestaande en nog te ontwikkelen installaties. dit resulteert in een optimale benutting van de technische installaties en productieprocessen op mechanisch, elektrisch en instrumenteel vlak, gedurende de volledige levenscyclus, inclusief een verlenging van de levensduur.

Vanuit ons hoofdkantoor te den Helder leveren wij alle essentiële services om te zorgen voor een veilige, betrouwbare en kostefficiënte exploitatie van offshore olie, gas en duurzame alternatieve energie installaties. dit doen wij door uiterst competente medewerkers aan te trekken, aan ons te binden en te boeien. Voor onze dienstverleningen beschikt Fabricom over de best gekwalificeerde en ervaren onderhouds- en operationele medewerkers. Zij worden bijgestaan door onze eigen QHSE, Engineering, Werkvoorbereiding, Planning, Supply Chain en Logistieke afdelingen. de GdF SUEZ organisatie en onze geïntegreerde samenwerking met Fabricom B.V. bij Onshore en Offshore Projecten geven toegang tot onbegrensde mogelijkheden en faciliteiten.

Werken bijFabricom Offshore Services stelt mensen in staat om te werken in een veilige, opwindende, uitdagende en internationale omgeving. Een uitstekende ambiance die ruimte biedt voor een carrière en persoonlijke ontwikkeling. Om ‘er te komen’ en om ‘bij te blijven’ volg je cursussen en interne opleidingen, er zijn dus volop carrière kansen. Bij Fabricom krijg je volop de ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling, zowel intern als ten behoeve van onze grote en complexe projecten en klanten. Wie aan de slag gaat bij Fabricom kan rekenen op een uitdagende functie met veel afwisseling in een dynamische industrie. Wij zijn een betrouwbare werkgever met enthousiaste, betrokken en gedreven medewerkers die trots zijn op hun werk. Je werkt altijd in een team, in een cultuur die no-nonsense en informeel is en met collega’s op wie je kunt rekenen en die kennis met je delen.

Wil jij ons team versterken? Kijk op onze website www.fabricom-gdfsuez.nl/careers voor onze recente vacatures en stuur je CV en motivatie naar onze recruitmentafdeling!

Over ons

AANTAL WERKNEMERS
400

SECTOR
Energie, Olie & Gas, Offshore

CARRIEREFASE
Young Professional, Professional

GEWENST WERK- EN DENKNIVEAU
Mbo, hbo, wo

GEWENSTE STUDIERICHTINGEN
Technisch

GEWENSTE OPLEIDINGEN
Divers en afhankelijk van functie, waarbij de focus ligt op technische opleidingen.

OPENSTAANDE FUNCTIES
Zie al onze recente vacatures op: www.fabricom-gdfsuez.nl/careers

Contact

EmailadresEmailadres
WebsiteWebsite
Telefoon0223 670100
Fax-
Adres


Luchthavenweg 16
1786 PP Den Helder
 

Navingo BV, Jan van Galenstraat 56, 3115 JG Schiedam, T:+31 (0)10 2092 600, F:+31 (0)10 436 8134