Twitter Facebook RSS Schrijf je nu
in voor de
wekelijkse
vacature
nieuwsbrief

Nieuws

donderdag 9 februari 2017

Invite & Meet Ė Powered by MaritiemeVacaturebank.nl

Invite & Meet is een nieuw product van MaritiemeVacaturebank.nl dat gelanceerd wordt op het grootste maritieme & offshore carrière evenement in Europa: MOCE2017 (Maritime & Offshore Career Event), op woensdag 19 april in het WTC te Rotterdam.

Door Invite & Meet kan je direct uitgenodigd worden voor een leuk gesprek met je droomwerkgever op MOCE2017.

Het was al langer mogelijk om als actief- of latent werkzoekende je cv te uploaden op deze website om een profiel aan te maken. Zodra je een interessante vacature ziet, kun je met 1 klik op de knop solliciteren. Nu biedt MOCE2017 je een extra reden om je cv te uploaden. Via ‘Invite & Meet’ kunnen bedrijven je direct per e-mail uitnodigen voor een persoonlijk gesprek op de beursvloer bij MOCE2017. Wie weet blijft het niet bij één gesprek en mag je na MOCE2017 aan de slag bij je droomwerkgever!

Je cv uploaden duurt maximaal 5-10 minuten. Hoe completer en recenter je profiel, hoe groter je kans op één (of meer) uitnodiging(en) is! Wacht niet te lang; in de aanloop naar MOCE2017 zullen bedrijven via de cv-database van MaritiemeVacaturebank.nl op zoek gaan naar geschikte kandidaten.

Ook als je al langer een account hebt op deze site, is het goed je profiel nog eens na te kijken. Heb je alles volledig ingevuld? Inmiddels meer werkervaring? Een geüpdate cv? Dan is het heel belangrijk deze informatie toe te voegen!

Bij MaritiemeVacaturebank.nl is het alleen mogelijk om gevonden te worden door bedrijven als je hebt aangegeven dat te willen. Check of dit bij jouw profiel het geval is door in te loggen op je account en onder inschrijvingen te kijken of je bij vraag 1 ‘ja’  hebt ingevuld.

Voor meer informatie over MOCE2017, bekijk de website: www.MOCE.biz

Meer Nieuws

Navingo BV, Jan van Galenstraat 56, 3115 JG Schiedam, T:+31 (0)10 2092 600, F:+31 (0)10 436 8134