De nr. 1 vacaturesite voor de maritieme & offshore sector

De MaritiemeVacaturebank.be is met ruim 30.000 unieke bezoekers per maand de grootste vacaturesite voor de maritieme en offshore sector in de Benelux. De website biedt elke dag ongeveer 400 vacatures voor zowel nautische, technische als commerciële werkzoekenden met een MBO, HBO of WO opleiding. Bedrijven in de sector gebruiken de vacaturebank voor hun zoektocht naar Engineers, Superintendents, QHSE-managers, Hoofdwerktuigkundige, Salesmanagers, Onderhoudsfuncties, Marofs, Kapiteins, Administratief personeel en andere banen.
 

Lees het nieuws uit de sector in de Maritieme & Offshore Carrièrekrant

De Maritieme & Offshore Carrièrekrant verschijnt 6x per jaar en geeft de lezer een compleet beeld van de sector met interessante interviews en content. Online kunt u hier op de hoogte blijven van het laatste nieuws. Wil jij de krant gratis ontvangen? Schrijf je dan in via: www.maritiemevacaturebank.nl/krant
 

Waar wil jij werken? Laat je inspireren door de Maritieme & Offshore Carrièregids

In de Maritieme en Offshore Carrièregids presenteren bedrijven zich. Ze geven de lezer een beeld van het bedrijf en de carrièrekansen. Lees de Maritieme & Offshore Carrièregids hier online.
 

Vind jouw droombaan op het Maritime & Offshore Career Event 19 april 2017

Het Maritime & Offshore Career Event (MOCE) in het WTC te Rotterdam is hét platform waar carrière en opleiding samenkomen.
 

Navingo BV

Navingo BV is hét mediabedrijf met het grootste bereik in de maritieme & offshore energy sector. Met onze internationale evenementen, websites en print titels bereikt u crossmediaal en doelgericht uw klanten, prospects en nieuwe medewerkers.

www.navingo.com/nl

Navingo BV
Jan van Galenstraat 56
3115 JG SCHIEDAM
THE NETHERLANDS


Phone +31 (0)10 2092 600
Fax +31 (0)10 436 8134
E-mail info @navingo.com

 

Meld je CV aan en vind je droombaan!

Upload je CV in onze compleet vernieuwde database en word gevonden door werkgevers!

Sectoren

Navingo BV, Jan van Galenstraat 56, 3115 JG Schiedam, T:+31 (0)10 2092 600, F:+31 (0)10 436 8134